Your browser does not support JavaScript!

Al 55 jaar de slotenmaker van Hoek van Holland

KEYEXPERT in Hoek van Holland
KEYEXPERT in Hoek van Holland

Wat begonnen is als een oplossing tegen de inbrakengolf in 1989 Hoek van Holland is verder uitgepakt naar een gespecialiseerd sloten en montage bedrijf. Met een klein groepje wat bestond uit de Politie, Secustrip leverancier, N. Kreuk B.V. en KEYEXPERT zijn wij al 55 jaar de slotenmaker van Hoek van Holland en omstreken.

 

Onze aanrijtijd naar Hoek van Holland is binnen de 30 minuten

De aanrijtijd naar Hoek van Holland is al ruim 55 jaar binnen de 30 minuten, onze gecertificeerde monteurs maken uw deur in de meeste gevallen vakkundig en zonder zonder schade open.

 

Onze nooddienst staat dag en nacht voor uw klaar als het gaat om

 

Calamiteiten, bij inbraak, brand en uw sleutel kwijt geraakt

Wij werken ook voor de politie, brandweer en de verzekeringsmaatschappijen en zorgen dat uw bedrijf binnen no time weer operationeel is of uw woning bewoonbaar.

 

Brandschade in Hoek van Holland

Nadat de brandweer bij brand het signaal brandmeester heeft gegeven zorgen wij voor het afdichten waarna we gaan zorgen voor een herstelplan.

 

Noodoplossingen in Hoek van Holland na brand, inbraak of vuurwerk inslag.

Na brand of inbraak kunnen wij zorgen voor de noodoplossing en de verdere afhandeling.

 

Inbraakherstel in Hoek van Holland

Ook na een inbraak kunnen wij voor u het geheel zover mogelijk in orginele staat herstellen en natuurlijk verbeteren, wij vernieuwen uw ramen, deuren en natuurlijk de sloten.

 

Ramkraak in Hoek van Holland

Na een ramkraak is ook KEYEXPERT uw oplosssing, wij dichten af en kunnen voor u alles (ont)zorgen, nieuw raam, sloten, deuren, schilderwerk of zelfs een nieuwe voorgevel c.q. pui.

 

Reparatie van sloten, ramen en deuren in Hoek van Holland

Uiteraard is onze expertise het hang en sluitwerk, na 55 jaar weet je dat het daar niet bij blijft, wij ontzorgen u ook door het aangebrachte schade aan (rol)deuren en ramen vakkundig te herstellen.

 

Slotenservice, slot repareren, vervangen maar ook bij kwijt of zoekgeraakte sleutels in Hoek van Holland

 

Vervangen van sloten, deuren & ramen in Hoek van Holland

Een sleutel die is afgebroken, slot die weigert, raam die is ingegooid niets is te gek voor KEYEXPERT en wij vervangen het vakkundig

 

Sleutel kwijt, sleutel verlies of sleutel afgebroken in Hoek van Holland

Tob niet, binnen 30 minuten staat u weer droog en warm binnen in uw woning of bedrijfspand, wij openen uw deur vakkundig en meestal zonder schade.

 

Buiten gesloten zijn ( uw sleutel ligt binnen of zit nog binnen in het slot )

U bent echt niet de eerste die de deur dicht trekt terwijl de sleutels nog binnen in het slot zit, wij lossen dit voor u op binnen 30 minuten meestal zonder schade aan te brengen.

 

TIP! Noteer ons noodnummer 010-4530000 in uw mobiele telefoon zodat u binnen 30 minuten weer binnen bent!

 

Uw slot is door inbraak onbruikbaar gemaakt in Hoek van Holland.

Het inbrekers gilde zal alles proberen om uw woning te betreden, na het forceren van het slot zal deze meestal niet meer bruikbaar zijn, ook het vervangen kan KEYEXPERT voor U uitvoeren.

 

Bel onze dag en nachtservice voor regio Hoek van Holland 010-4530000 onze slotenmakers zijn binnen 30 minuten aanwezig, zonder voorrijkosten en prijsopgave vooraf.

Wij komen in de gehele regio Hoek van Holland