Your browser does not support JavaScript!

Keyexpert Uw slotenmaker al vanaf €20 euro

KEYEXPERT uw slotenmaker
KEYEXPERT uw slotenmaker

Al 55 jaar een begrip in zuid holland, het begin van KEYEXPERT

Wat begonnen is als een oplossing tegen de inbrakengolf in 1989 is verder uitgepakt naar een gespecialiseerd sloten en montage bedrijf. Met een klein groepje wat bestond uit de Politie, Secustrip leverancier, N. Kreuk B.V. en KEYEXPERT.

 

Landelijke reklame voor KEYEXPERT

Ook landelijk is KEYEXPERT niet onopgemerkt gebleven, de telefoongids zocht een slotenmaker die echt binnen 30 minuten aanwezig kon zijn, uiteraard werd er gekozen voor KEYEXPERT SLOTENMAKER

Slot repareren

Het hang en sluitwerk wordt intensief gebruikt en slijt daardoor. Voordat u het weet sluit de deur of raam niet goed. Vaak is hier nog een oplossing voor voordat het slot vervangen moet worden. Wees er vroegtijdig bij zo bespaart u tijd en geld. 

Slot vervangen

Met slot vervangen is de intentie dat de oude sleutel niet meer te gebruiken is. Dit is vooral aan te bevelen bij het betrekken van een nieuw pand of woning. Ook zijn de veel voorkomende oorzaak dat de sleutel is kwijtgeraakt hierdoor kunt u zich onveilig voelen. 

Sleutel kwijtgeraakt

U bent niet de eerste die ons belt voor als u zichzelf heeft buitengesloten doordat de sleutel binnen ligt, verloren, zoekgeraakt of afgebroken is, wij maken uw deur binnen 30 minuten open zonder enige schade achter te laten, ook daarom zijn wij de slotenmaker van Zuid Holland.

 

Slot / cylinder onderhoud

Een oud rotterdams gezegede is, " voorkomen is beter dan genezen ", zo ook met sloten / cylinders om deze eens in de 5 jaar na te laten lopen op de juiste werking en eventueel te smeten voor een juiste werking.

 

Sleutel kopieeren

Als sleutelspecialist hebben wij een groot aantal sleutels in het assortiment.
Denk hierbij aan standaard sleutels, sleutels op code, certificaat sleutels die voor woningen en panden gelden.

 

Inbraakbeveilging

Veilig wonen is ook prettig wonen. Onbezorgd thuis of op vakantie kunnen zijn. Uw spullen goed achter slot en grendel? Dat kan alleen maar als u kunt vertrouwen op goed afgesloten deuren en ramen. Met gecertificeerd hang- en sluitwerk en een aantal praktische beveiligingstips kunt u de kans op een inbraak drastisch verkleinen.

 

NCP erkerd borg gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Certificering voor BORG Inbraakbeveiliging is voor alle bedrijven die aantoonbaar kwaliteit geleverd willen krijgen. Na het leveren van een installatie die aan de eisen voldoet wordt door middel van het verstrekken van een objectcertificaat BORG het bewijs geleverd dat zijn/haar inbraakbeveiligingssysteem voldoet. Jaarlijks onderzoek controle worden steekgewijs uitgevoerd bij onze klanten om vast te stellen dat de gecertificeerde processen en uitgevoerde werkzaamheden goed en volledig zijn uitgevoerd.